П`ятниця, 2024-03-29, 10:00 AM
Дроздинський ліцей
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 57
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:35 PM
Школа молодого вчителя

А Бог дарував мені вчительську долю…

Учитель… Скільки стоять гори, скільки тече вода у річках, скільки тягнеться зелений листочок до сонця, стільки шанується слава вчителя, адже незмінною є жага людини до знань, прагнення знайти відповідь на запитання, яке цікавить.

Учитель…Усім, чим пишається людство, усіма істинами і надіями, досягненнями і відкриттями, ми завдячуємо йому. І завжди, шукаючи поради чи розуміння, ми з надією і сподіванням звертаємось до вчителя.

Учні – сенс його життя, а робота в школі – це його покликання. І в цьому його велич!

Але все це потім, а зараз він - молодий вчитель…

Молодий вчитель – це талановита, неординарна, багатогранна особистість, яка може повести за собою дітей, зацікавити до навчання.

Переступаючи поріг школи, на молодого вчителя навалюється стільки нового, що він не знає за що братися. Адже в університеті не говорили про те, що на нього чекає планування, діти, яких він не знає, але яких має полюбити як своїх .Як правило, уявлення молодого вчителя про педагогічну діяльність є досить розмитим. І тут їм на допомогу приходить Школа молодого вчителя, яка діє в кожній школі. Сучасній школі потрібен професійно компетентний, творчий учитель, здатний швидко долучатися до інноваційних процесів.

У Дроздинському закладі створене методоб′єднання Школи молодого вчителя, метою якого є адаптація молодих педагогів у колективі, їхнє самоствердження та професійне становлення. Не менш важливими є і завдання, що ставить перед собою методоб′єднання : надання необхідної допомоги молодим спеціалістам в оволодінні методикою викладання свого предмета, розвиток умінь і навичок учителя планувати уроки, оптимально обирати прийоми, методи та форми роботи з учнями, ознайомлення молодого педагога із сучасними методиками й технологіями навчання, педагогічним досвідом учителів закладу, особливостями роботи зі шкільною документацією, виховання в молодих спеціалістів почуття відповідальності за обраний шлях.

Переглядів: 125 | Додав: iraamarynych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz