Четвер, 2024-04-18, 4:49 AM
Дроздинський ліцей
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 57
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:39 PM
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Взявши участь у  пробному ЗНО, Ви зможете на прикладі одного предмета ознайомитись із:

  • процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання;
  • структурою та змістом тестового зошита;
  • порядком доступу до пункту тестування та робочого місця;
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитись ефективно розподіляти час.

 Окрім цього всім зареєстрованим учасникам \ учасницям буде надана можливість з усіх предметів ЗНО-2021:

  • завантажити тестові зошити;
  • пройти тестування вдома;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Отже, у 2021 році можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс).

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році відбудеться 10 квітня.

Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета з переліку ЗНО-2021: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.

Зареєструватись на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зможуть особи, які бажають його пройти на території Волинської, Львівської або Рівненської областей.

Реєстрація триватиме з 05 до 19 січня 2020 року.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких після 25 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» до 14 квітня.

Результати тестувань будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 16 квітня.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів. З огляду на те, що деякі здобувачі освіти не мають змоги постійно відвідувати заклади освіти, Український центр оцінювання якості освіти спільно з ГС «Освіторія» і МФ «Відродження» планують підготувати низку відеороз’яснень до завдань пробного ЗНО-2021. Нагадаємо, що минулорічні відеоматеріали доступні на youtube каналі ГС «Освіторія», а також на платформі iLearn.

Переглядів: 135 | Додав: iraamarynych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz