Понеділок, 2024-04-29, 1:53 PM
Дроздинський ліцей
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 57
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:17 PM
Тиждень зарубіжної літератури

   

Звіт про проведення Тижня зарубіжної літератури

Згідно річного плану роботи Дроздинського ліцею з 24 по28 січня 2022 року проходив Тиждень зарубіжної літератури. Учні 5-11-х класів взяли активну участь у всіх запланованих заходах.

Розпочався Тиждень посиденьками в літературній кавʼярні «Перехрестя. Зустріч епох на українській землі», яку підготувала вчитель зарубіжної літератури Кузьмич Людмила Лаврентіївна разом з учнями 11-А класу. З радістю і захопленням діти читали газету «Зарубіжна література».

Також у понеділок учитель зарубіжної літератури Маринич Валентина Антонівна провела цікаву конкурс-гру «Літературні розумники» у 8-Б класі.

Наступного дня її школярі 6-А і 6-В класів зустрілися у розважальній вікторині «Океанами книжкових пригод», де інсценізували казки народів світу, переглядали фрагменти з кінофільмів та мультфільмів. Цікавими для дітей були і меми, підготовлені учнями 6-х, 8-х класів підготовлені разом з Валентиною Антонівною.

Огієвич Вікторія Вікторівна провела у 5-Б класі розважальну мандрівку «У гості до казки». Із задоволенням діти розгадували загадки, кросворди, ребуси, вгадували казкових персонажів та з якої казки.

Також відбувся конкурс малюнків за творами зарубіжних письменників. Переможцями стали учениці 4-Б класу Маринич Анастасія, 5-Б класу Огієвич Анастасія, Огієвич Вероніка та 6-В класу Огієвич Анастасія.

Протягом Тижня учні проявили активність та фантазію, продемонстрували творчість та уяву, показали прекрасні знання із зарубіжної літератури.

На завершення Тижня зарубіжної літератури з учнями 9-х класів проведено анкетування «Зарубіжна література у моєму житті» (учитель Маринич В. А.). Старшокласники говорили про те, що саме творчість письменників допомагає розвиватися, удосконалювати свої знання та посилює бажання ставати розумнішими, добрішими, мудрішими.

Підсумковим етапом стало нагородження всіх активних учасників грамотами.

Тиждень зарубіжної літератури був цікавим та пізнавальним. Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше і, головне, якісніше читають, цікавляться новинками зарубіжної літератури.  А вчителі відчувають радість творчості, професійного зростання й духовної реалізації.







 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 180 | Додав: iraamarynych | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz